K

Knauf versterkt je feestdagen!

Knauf B.V.
van totaal € 3.000 (10%)

Knauf versterkt je feestdagen!

Doneer nu net als Knauf aan het Leger des Heils.

Knauf versterkt dit jaar jouw feestdagen. Onze missie bij Knauf is het versterken van de bouw. Dit doen we met onze gipsproducten, systemen en oplossingen, maar nog belangrijker is dat we hierbij elkaar versterken. Dit doen we zowel in relaties met onze klanten, als in de samenwerking met collega’s.

Het belang van samen bouwen en ondernemen is in deze tijd nogmaals bevestigd. Dit maakt dat Knauf dit jaar niet alleen de feestdagen van klanten en medewerkers wil versterken, maar ook van degenen die het minder hebben. Passend bij de kerstgedachte geven we daarom onze relaties een pakketje waarmee ze thuis een gipshuisje kunnen bouwen. Voor ieder huisje dat Knauf weggeeft, wordt het goede doel Leger des Heils gesteund. Zo verdubbelt Knauf de ingekomen donaties aan Leger des Heils. Tevens willen we via deze kerstactie al onze relaties en collega’s aanmoedigen om samen Leger des Heils te helpen. Alleen samen kunnen we doorgaan waar anderen stoppen. Versterken op z’n best.

Samen het Leger des Heils versterken?
Knauf steunt het Leger des Heils. Zij zetten zich in voor mensen met complexe en soms chronische problemen, zoals verslaving, dakloosheid of psychiatrische problemen. Het Leger des Heils gelooft dat iedereen van waarde is. Zij werken aan het herstel van het gewone leven en helpen mensen met het vinden van hun levenskracht door middel van de juiste ondersteuning te bieden. “Wij gaan dóór waar anderen stoppen. Door mensen nieuwe kansen te bieden met hulp op maat.”

Samen Stucje beter

Heb jij het pakket ontvangen van Knauf en wil je samen het huisje bouwen? Bekijk in deze video hoe de werknemers van Knauf het gipshuisje bouwen.

Bekijk alle
26-12-2022 | 11:06
24-12-2022 | 19:14 Mooie actie, goed doel. Tof dat Knauf dit doet.
24-12-2022 | 17:30
22-12-2022 | 14:40
21-12-2022 | 11:36