Helpt u Bij Bosshardt Hoorn met een bakkie de wijk in?

Désirée de Jong-vander Lende
van totaal € 200 (12%)

Bij Bosshardt Hoorn: een plek voor iedereen!

Gezelligheid, een praatje, een luisterend oor, meedoen of hulp... dat hebben we toch allemaal zo nu en dan nodig?

Je vindt het bij de Bij Bosshardt Hoorn: een gezellige buurthuiskamer voor iedereen: jong, oud, rijk, arm: ongeacht achtergrond, afkomst en geloof. Iedereen is welkom voor een lekker bakkie koffie/thee, leuke activiteiten en met een hulpvraag. Een plek zonder stempels of drempels: ontmoeten, verbinding, kennissen/vrienden maken, gezelligheid, meedoen als je dat leuk vindt en vooral jezelf kunnen zijn! Veel kan, niets moet!

Veel wijkbewoners en andere bezoekers weten de Bij Bosshardt Hoorn te vinden. Maar niet iedereen stapt even makkelijk 'zomaar’ ergens binnen. Anderen weten misschien niet dat Bij Bosshardt Hoorn voor iedereen is. Daarom gaan wij binnenkort met een lekker bakkie koffie en thee op pad, de wijk in.   

Alleen met een stevige kar voor onze koffiekannen lukt ons dit; € 200,- hebben we hiervoor nodig. Helpt u ons hierbij? Uw donatie betekent een lekker bakkie voor diegenen die het goed kunnen gebruiken!

Hartelijk dank voor uw bijdrage! En bent u in de buurt? Loop dan gerust binnen voor een lekker bakkie koffie/thee met veel gezelligheid!

 

Hartelijke groet,

Bij Bosshardt Hoorn

Johannes Poststraat 52, 1614 CD Hoorn, telefoon: 0229 – 21 21 66

Bekijk alle
31-05-2023 | 06:30 Mooi tegen eenzaamheid!
09-05-2023 | 11:14