Stut Theater op Bij Bosshardt Kanaleneiland Utrecht

Bij Bosshardt Kanaleneiland Utrecht van Elteren
Afgesloten Je kunt niet meer doneren
van totaal € 750 (85%)

Stut Theater is een community theatergezelschap in Utrecht. Ze realiseren verschillende soorten community theaterprojecten. De voorstellingen hebben allemaal maatschappelijke onderwerpen.
Met spelers die geen professionele acteurs zijn, maar binding hebben met de thematiek.

Massa mens is de nieuwste voorstelling. Graag willen we dit stuk dolgraag laten uitvoeren op Bij Bosshardt Kanaleneiland Utrecht.

We willen als mens bij een groep horen, gezien worden, onderdeel zijn van een groter geheel. Opgaan in de massa, de energie voelen pulseren van duizenden mensen, bij een demonstratie of een festival. Maar een massa kan ook destructief zijn. Een massa kan je haast dwingen om te kiezen.

Links of rechts. Natuur of snelweg. Woke of racist. Man of vrouw. Houmous of worst.
Is er nog ruimte voor nuance? Mag je ook ergens niets van vinden? Hoe verhoud je je in deze maatschappij tot alles wat er speelt? Hoe verhoud jij je tot de massa?

In de voorstelling MASSA | MENS spelen zes zeer verschillende mensen. Waarom kunnen zij wel hun eigen pad kiezen, tegen de massa ingaan en openstaan voor andersdenkenden? Is dit echt zo en vooral: blijft dit zo?

MASSA | MENS is een voorstelling over andersdenken, massavorming en polarisatie. De spelers hebben hun persoonlijke verhalen geïntegreerd in deze interdisciplinaire voorstelling.

We willen onze bezoekers kennis laten maken met iets waar ze anders nooit heen zullen gaan, en waar
zichzelf zeker in herkennen.

Bekijk alle
07-10-2023 | 09:41
06-10-2023 | 11:46
05-10-2023 | 09:47 Wij hebben de tweede prijs gewonnen bij de toegankelijkheidsprijs van de gemeente Utrecht en doneren dit met liefde!
16-06-2023 | 09:10
16-06-2023 | 06:28